Ofte stilte spørsmål

Hva om jeg ikke har tilgang på utstyr fordi boxen eller treningssenteret er stengt?
Vi forstår at det er kjipt for mange å ikke kunne trene som vanlig på grunn av situasjonen vi nå er inne i. På grunn av dette har vi laget en klasse som heter “Fitness”. Her bruker du kun egen kroppsvekt og hoppetau i alle øktene.

Hva om jeg ikke kan alle øvelsene som kommer i min klasse?
I alle klassene har vi også en skalert versjon. Her er det lettere øvelser og mer tilpasset at noen kanskje ikke kan alle øvelsene som kommer. Hvis du velger å gjøre den skalerte versjonen blir du naturligvis plassert bak alle som gjør økten som den egentlig skal gjennomføres (RX)

Når stenger påmelding?
Påmelding stenger 27. november. Dette er samme dag som du må sende inn resultatet for økt 1-3. Vi anbefaler likevel at du melder deg på i god tid før dette så du sikrer din plass i den klassen du ønsker å konkurrere i.

Hvordan sørger dere for en rettferdig konkurranse?
Hvis du antar at du kan bli blant topp 10 i din klasse på den aktuelle økta er du pliktig til å legge til video. Video av økta legger du ut på Youtube som “ikke oppført”, og legger ved link til denne når du registrerer resultatet på Competition Corner. Dette gjelder topp 6 i alle klassene.
Du legger som “ikke oppført” slik at ingen kan se video før update show. Etter det kan du legge offentlig om du ønsker.
Videoer blir sett gjennom av dommere i løpet av fredag kveld og lørdagen. Her vil resultater justeres om det er noen som har telt feil eller ikke følger standarden.

Må jeg ha en dommer når jeg gjør økta?
Det er ikke et krav, men noe vi absolutt anbefaler! Både for å ha noen til å telle for deg, og noen til å korrigere om du ikke holder standarden. Det er kjedeligere å måtte få straff for dette etterpå.

Hvordan vet jeg standarden på øvelsen?
Vi følger regelverket for standarder til NOR3F selv om det ikke er en sanksjonert konkurranse.
Reglene finner du her: Standarder øvelser NOR3F
Det er hver utøver sitt ansvar å selv sette seg inn i reglene og flow for hver økt.
I tillegg vil standard for hver økt bli presentert på video i forkant av hver økt.

Hvordan skal jeg filme?
Man må kunne se riktig utførelse fra en klar vinkel. Romaskiner, ski ergs, assault bikes etc må stå plassert så skjermen kan sees av kamera. Ikke film fra bakken, men sett mobilen/kamera opp på noe så det er enkelt å se alt som er nødvendig. Det skal hele tiden være en synlig klokke i video, enten en som er synlig i selve bildet, eller gjennom app slik som WODProof.

Hvordan logger jeg øktene?
Du logger øktene på Competition Corner. Det var her du meldte deg på. Logg inn med din bruker og skriv inn resultatet. Husk og hook av for Scaled hvis du gjorde den skalerte versjonen, og legg ved video om du tror du kan bli topp 10 i den økta.

Hva mener dere med update show?
For å gjøre konkurransen mer spennende og mer interessant til tross for at den gjøres online, har vi valgt at det skal kjøres update show fra et studio. Her vil vi gå gjennom de beste resultatene, se på noen videoer med live kommentering, snakke om ukas økter, utøverne og hvem som har prestert. I tillegg kan det komme noen eksterne innslag, det vil snakkes litt om sponsorene og økter vil bli lansert og forklart.


Hvis du lurer på noe som ikke står her, ta kontakt med oss via skjemaet under