KvadTraining Championship Info

KvadTraining Championship Online 2020

Syns du det var kjedelig at NM i Functional Fitness ble avlyst? Eller kanskje du bare er lei av en lang treningsperiode og ønsker å teste formen mot noen andre enn deg selv?

Vi lanserer KvadTraining Championship Online 2020! En online konkurranse i Functional Fitness for hele Norge! Konkurransen inneholder 6 økter fordelt på 2 uker. Økt 1-3 annonseres søndag 22. november kl. 21, og må gjennomføres og leveres innen fredag 27. november kl. 21.00.
Søndag 29. nov vil det være update show med kommentering og gjennomgang av noen av de beste resultatene, samt gjennomgang av leaderboard etter første uke og annonsering av nye økter til uke 2. Vi lover god stemning og kule premier!


KvadTraining Championship er en individuell konkurranse hvor vi har fire ulike aldersklasser, samt en egen konkurranse hvor du ikke trenger utstyr. Det konkurreres i følgende klasser:
-U17 (Født i 2003 eller senere): Maks 40 av hvert kjønn
-U20 (Født 2000, 2001, 2003): Maks 40 av hvert kjønn
-Elite (Ingen aldersbegrensning): Maks 75 av hvert kjønn
-Master 40+ (Født i 1980 eller tidligere): Maks 40 av hvert kjønn
-Fitness (Uten utstyr. Mer lavterskel): Maks 100 av hvert kjønn

Vi vet at det er mye som er usikkert i tiden fremover. Boxer må stenge ned, nye restriksjoner kommer og ingen vet egentlig helt hva som kommer til å skje det neste året. Vi ønsker å være et lyspunkt i denne tiden og opprettholde det gode miljøet og konkurranseånden i Norge. Med tanke på at noen kan ende i en posisjon uten tilgang på en box eller treningssenter, så har vi satt opp en egen divisjon hvor det ikke krever noe utstyr, slik at alle som ønsker kan delta. Dette er også en divisjon som er ment for å kunne delta uansett nivå. Se beskrivelse under for hva som kreves i hver divisjon.

Dette skal være en konkurranse som alle kan delta på uansett nivå eller erfaring, men klassene er delt opp slik at Fitness består av en del enklere øvelser som vil være gjennomførbart for flere, mens Elite krever alt av utstyr og ferdigheter på alle felt for å henge med i toppen.

For å gjøre dette mer interessant vil det søndag etter innlevering være Live-show med video av de beste i hver klasse og kommentering underveis.


KvadTraining Championship – Elite
Krever alt av utstyr
Denne klassen er for deg som ønsker å teste deg mot de beste utøverne i landet.
Her vil du bli utfordret på alt innen Functional Fitness, og om du skal konkurrere om en topplassering må du mestre alle øvelser. Selv om du er ganske ny er det fortsatt mulig å melde seg på i denne klassen, men det kan være noen økter som er utenfor ditt foreløpige ferdighetsnivå. På link linje som NM vil det her også konkurreres i grenen Individual Medley som består av 6 økter: Capacity, Strength, Endurance, Skill, Power, Mixed. Disse testene skal sikre at det er den best trente gjennom alle øktene som stikker av med seieren til slutt.
Påmelding til årets konkurranse åpnet 10. november og du finner det på knappen over.


KvadTraining Championship – Fitness
Krever lite utstyr
Denne klassen er for deg som ønsker å delta i en konkurranse som ikke krever mye utstyr eller ekstern vekt. Her bruker du, med noen få unntak, kun din egen kropp i øktene du gjennomfører. Dette er en klasse som passer for alle å delta i uansett nivå, ferdigheter eller målsetning. Her blir du utfordret på 6 ulike økter for å teste din kapasitetet. Her kan du konkurrere mot deg selv, teste deg mot dine venner eller resten av landet. Eneste du trenger å ha er et hoppetau og en høyde på 50cm (jenter) og 60cm (gutter) for å hoppe opp på. Denne konkurransen passer uansett om det er første gang du konkurrerer, eller om du har deltatt mange ganger før. Om du kommer til en økt hvor det er en øvelse du ikke klarer går det an å gjøre en litt enklere øvelse og logge som skalert, men da vil du bli plassert bak alle som har logget den som RX.
Påmelding til årets konkurranse åpnet 10. november og du finner det på knappen over.


Mer informasjon
Vi følger de regler og standarder satt av NOR3F (Norges Functional Fitness-forbund). Denne konkurransen er ikke sanksjonert av NOR3F, og de er heller ikke med som arrangør, men deres regler og retningslinjer for utførelse av øvelser er gjeldende i denne konkurransen. Det er kun de øvelsene som står her som vil kunne komme på KvadTraining Championship Online 2020: https://www.nor3f.no/dokumenter

For KvadTraining Championship – Fitness vil det som nevnt være en mer begrensning for hvilke øvelser som kommer, men standarden for disse øvelsene vil være like uansett.