Functional Fitness

Online coaching innenfor Functional Fitness er for deg som ønsker å utvikle dine ferdigheter innen denne idretten, enten for å konkurrere eller bare for å bli en bedre versjon av deg selv.
Ved å følge et program får du tilgang på TrueCoach for program og oppfølging, tilbakemelding på teknikk fra din coach, mulighet for telefonsamtaler med coachen din og kontinuerlig oppfølging og tilpasning av ditt program. Vi tilbyr to ulike program innenfor Functional Fitness.


KvadTraining Functional Fitness program
Programmet for deg som konkurrerer eller ønsker å bare bli bedre i Functional Fitness

Her får du program for valgfritt antall dager i uka, og mulighet for å trene dobbelt om du ønsker det. Programmet vil tilpasses din hverdag og dine mål innenfor Functional Fitness.
For utøvere som konkurrerer vil programmeringen være mer periodisert og fokusert inn mot enkelte konkurranser for å peake formen. Det vil i off-season være mer fokus på styrke og mye mengde, og deretter mer spesifikke CrossFit-økter når man nærmer seg konkurranse.

Det vil ukentlig være tilbakemelding på teknikk på videoer som blir lagt inn på TrueCoach. Målet med programmet er at du skal bli en bedre utøver eller en bedre versjon av deg selv.

Pris
999,- pr. måned


Under kan du sende mail til oss hvis du ønsker å begynne på program, eller ønsker mer informasjon om Online Coaching.