Coacher og eiere

Bendik har hovedansvar for Functional Fitness i Kvadtraining, og står for programmering og coaching til de som ønsker å utvikle seg videre innenfor denne idretten og konkurrere på et nasjonalt eller internasjonalt nivå.

Bendik Dalen | Eier & Head Coach: Functional Fitness

Bendik startet med CrossFit i 2016, men har siden 2018 for det meste kun trent vektløfting. Han har gull fra NM junior, sølv og bronse fra NM og gull fra Nordisk mesterskap i klasse -67kg fra 2019. Han er utdannet PT og går nå en Bachelor i idrettsvitenskap på NTNU.
Samtidig som Bendik ønsker å satse på egen idrettskarriere, er han utrolig opptatt av at utøverne hans får fremgang og lykkes med sine mål.
Tett oppfølging og kontinuerlig dialog, kombinert med variert programmering som bygger på enkle treningsprinsipper og forskning, er hans viktigste tanker rundt coaching.

Arbeid / Studier
§ Studerer Idrettsvitenskap ved NTNU Trondheim
§ Leder for Kvadraturen Vektløfterklubb
§ Håndballtrener for Strindheim Junior
§ Fysisk trener for regionalt landslag i håndball i Nord

Meritter av utøvere
1. plass NM U20 i Functional Fitness, 2019
1. plass NM junior i vektløfting, 2020 (-96kg)
3. plass NM junior i vektløfting, 2020 (-67kg)
2. plass NM junior i vektløfting, 2019 (-73kg)
3. plass NM junior i vektløfting, 2019 (-81kg)


Thomas har hovedansvar for vektløfting i Kvadtraining, og står for programmering og coaching til de som ønsker å utvikle seg videre innenfor denne idretten og konkurrere på et nasjonalt eller internasjonalt nivå.

Thomas Eide | Eier & Head Coach: Weightlifting

Thomas har holdt på med vektløfting i 15 år, og er en meget merritert utøver i vektløfter-Norge med blant annet 7 gull fra NM, norske rekorder, deltakelse i EM junior og gull i Nordisk mesterskap for både junior og senior. I tillegg har han mottatt gullklokka, og blitt trent av Velichko Cholakov & Yordanka Apostelova Nå jobber han som finansiell rådgiver for Sparebanken Sør. I Kvadraturen Vektløfterklubb har Thomas ansvar for fellestreninger, og ekstra oppfølging av utøvere som deltar i nasjonale og internasjonale mesterskap. All erfaringen Thomas har opparbeidet seg som både trener og utøver gjennom mange år i idretten er noe KvadTraining nyter veldig godt av.

Arbeid / Studier
§ Jobber som finansiell rådgiver i Sparebanken Sør
§ Hovedtrener og nestleder i Kvadraturen Vektløfterklubb
§ Utdannet økonom

Meritter av utøvere
1. plass NM i vektløfting, 2020 (-64kg)
2. plass NM i vektløfting, 2020 (-87kg)
1. plass Nordisk mesterskap, 2019 (-67kg)
2. plass NM junior i vektløfting, 2020 (-64kg)
3. plass NM junior i vektløfting, 2020 (-59kg)


I KvadTraining vil Andreas hjelpe med programmering og coaching i vektløfting og Functional Fitness, samt følge opp flere utøvere med teknikk.

Andreas Timenes | Assistant Coach

Andreas har drevet med vektløfting og Functional Fitness bare siden februar 2019, men har hatt en enorm utvikling siden starten! Helt siden han begynte å trene har han vært en av utøverne til KvadTraining, og har vist stor vilje til å trene hardt og bli bedre hver eneste dag! Han har sin bakgrunn fra fotball og langrenn, og var med i oppstarten av toppidrettslinjen for Functional Fitness i sitt siste år på KKG Idrett.
Han har gull fra NM junior i vektløfting i 2020, 5. plass fra NM U20 i FF i 2019 og vant i år kvalifiseringen for U20.Han har også deltatt på samling med juniorlandslaget i vektløfting.
Andreas liker å se fremgangen til andre, og ønsker å se at man kan ha glede i treningen samtidig som man hele tiden blir bedre!

Arbeid / Studier
§ Toppidrett Functional Fitness ved KKG
§ Medarbeider Stormberg
§ Breddetrener Kvadraturen Vektløfterklubb


I KvadTraining vil Eirin være ansvarlig for regnskap, økonomi og dialog med kunder rundt priser og faktura.

Eirin Yttereng | Regnskapsfører

Eirin har drevet med vektløfting siden sommeren 2020, men har alltid vært glad i styrketrening. Hun er fra Lillehammer, og gikk på Norges Toppidrettsgymnas hvor hun spilte håndball. Det er også håndball som har vært største del av Eirin sin idrettskarriere. I 2017 flyttet hun til Kristiansand for å studere en bachelor i økonomi og administrasjon med regnskap som spesialisering. Nå studerer hun en master for å bli siviløkonom, og skal etter det ta ett år for å bli revisor.
Eirin er alltid sprudlende og i godt humør på trening og jobb. Hun tar enhver utfordring på strak arm og møter folk med et smil. I KvadTraining er hun et viktig tilskudd i teamet for å skape orden, og ikke minst glede.

Arbeid / Studier
§ Bachelor i økonomi og administrasjon
§ Studerer master til siviløkonom
§ Norges Toppidrettsgymnas på VGS


I KvadTraining vil Frank skrive program i Functional Fitness og styrkeprogram. På grunn av hans brede erfaring med mange idretter vil han også ha mye å tilby de som ønsker å forbedre fysikken for å prestere bedre i sin idrett som eksempelvis langrenn eller fotball

Frank Leandro Fredriksen| Coach

Frank har over 12 års erfaring innen treningsbransjen som PT, instruktør og trener for flere lag. Han har tatt mange kurs opp gjennom årene som er viktige verktøy å ha med seg for å kunne hjelpe andre å nå sine mål. Han er opptatt av viktigheten av å han en kropp man kan pushe i riktig retning i mange år, samt. hjelpe andre på veien til å lykkes med sine mål og bli den beste utgaven av seg selv. Frank begynte med CrossFit allerede i 2011, og har deltatt i mange konkurranser opp gjennom, og blant annet NM i Functional Fitness. Han blir trigget av å se dedikasjon og et ønske om å gjøre jobben, og han vil kunne følge deg tett i din idrett for at dere skal bli gode sammen gjennom tett oppfølging, kontinuerlig tilbakemelding og en variert treningsplan.

Arbeid / Studier
§ Eier & Head coach CrossFit Blindleia
$ Styremedlem & stifter Kvadraturen Vektløfterklubb
§ Tidligere fotballtrener for Amazon Grimstad
§ Tidligere fotballtrener for VindbjartFoto: Tobias Hole Aasgaarden

Nicholas har hovedansvaret for kommunikasjon, markedsføring, sosiale medier, Løftepodden og brand management. Han er også ansvarlig for det meste av innholdet til KvadTraining Championship.

Nicholas Oscar van Eck | Kommunikasjonsansvarlig

Nicholas er gitarist i bandet I am K som har turnert Norge rundt flere ganger. Han er også medeier av et plateselskap og promoteringsselskap, samt å være musikkrådgiver i SØRF. Han har derfor mange år bak seg i musikkbransjen. CrossFit har han drevet med i 4 år, og er også her på vei til å bli en erfaren traver. Knebøy og løfting er en favoritt. Kondisjon, not so much. Nicholas er hjernen bak medieinnholdet til KvadTraining Championship, og ble leid inn for å bidra her. Etter endt konkurranse ble han sett på som for verdifull (og ivrig) til å gi slipp på. Og med mange gode ideer og tanker for KvadTraining var det ingen tvil om at Nicholas var nødvendig å ha med på denne reisen både som rådgiver med sin brede erfaring, men også for å vise fram mest mulig av hva som skjer i de neste årene. Også er han tross alt den eneste i KvAdministrasjonen som syns Instagram og sånne greier er morsomt. Han er også ansvarlig for gøye navn og titler i KvadTeam. At han er opptatt av å hele tiden utvikle seg gjennom praksis er også en verdifull egenskap hos Nicholas!

Arbeid / Studier
§ Musikkbransjerådgiver i Sørf
§ Festivalbakgrunn
§ Driver plateselskap
§ Gitarist i bandet I am K
§ Master i elgitar